Over ons

Gemoro Mobile Media is specialist in het ontwikkelen en produceren van applicaties (apps) voor mobiele media; smartphones en tablets. Wij produceren kwalitatieve apps en geloven in mobiele media als krachtig product om mensen in beweging te krijgen. Wij geloven in het ‘wij’ en in succesvolle relaties. Als collectief bouwen we aan een gemeenschappelijk doel. Onze relaties kunnen rekenen op onze vakinhoudelijke kwaliteiten en vaardigheden.

Experts
Wij zijn specialist in het ontwikkelen en produceren van functionele, bedrijfskritische apps. Want mobiele applicaties zijn het stadium van simpele gagdets inmiddels ontstegen. Een ‘app voor de heb’ is passé. Bedrijfskritische apps zijn apps die interne of externe bedrijfsprocessen ondersteunen en deze efficiënter maken. Hiermee is Gemoro in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste en ervaren mobile bureaus van Nederland met een diversiteit aan klanten en een schat aan ervaring.

Native Apps
Gemoro Mobile Media ontwikkelt Native Apps. Dit zijn apps die voor het specifieke OS platform geproduceerd worden. Dit zorgt voor een stabiele app waarmee een goede doorontwikkeling mogelijk is en waarbij alle sterke punten en beschikbare functionaliteiten van het betreffende platform optimaal worden benut. Onze developers zijn gespecialiseerd per platform en werken wat zorgt voor een unieke specialisatie van mobile developers.

Vernieuwend
Gemoro bezorgt haar klanten een voorsprong door het combineren van technologie en communicatie. Wij zijn een voorloper op het gebied van mobile media en volgen alle ontwikkelingen op de voet. We zijn constant op zoek naar nieuwe kansen en er is maar één manier om erachter te komen of een idee goed is: doen. We blijven onszelf ontwikkelen, omdat we immers werken in een wereld die razendsnel verandert.

Puur & Passie
Iedere medewerker van Gemoro heeft een passie voor mobiele communicatie. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mobiele communicatiemogelijkheden. En nog belangrijker: We doen altijd wat we beloven. Zodat uw marketing communicatie campagne ook daadwerkelijk het beoogde effect heeft. Projecten voeren wij uit met gedrevenheid, enthousiasme en creativiteit. Met respect en gevoel voor de ander, maar gaan hierbij indien nodig de confrontatie niet uit de weg. Samen gaan we de uitdaging aan en op het scherpst van de snede behalen we het beste resultaat. Partnership in optima forma!

Creatieve combinaties
Wij geloven in het ‘wij’ en het succesvol samenwerken met andere mensen. Als collectief bouwen aan een gemeenschappelijk doel. Door luisteren, inleven en realiseren gaan we de uitdaging aan. Want naast vakinhoudelijke kwaliteiten, hebben wij ook het vermogen om effectief te coöpereren.

No Nonsense
Gemoro profileert zich door een no-nonsense aanpak. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Relaties kunnen van ons strategische advisering en operationele ondersteuning verwachten. Samen met u stellen we haalbare doelen op en bieden we realistische oplossingen. Sinds 2006 zijn we actief in de mobiele branche. Door deze ervaring op dit gebied van ruim zeven jaar staat onze werkwijze garant voor continuïteit en zekerheid.