Mobile Marketing

Het succes van een app staat of valt met een doordachte mobile marketingstrategie. Daarom weten wij hoe je een app in de markt lanceert, zodat de uiteindelijke gebruiker ook daadwerkelijk gestimuleerd wordt om de app te downloaden, te gebruiken en deze zal blijven gebruiken. Naast ons specialisme bieden wij ook de onderstaande services aan op het gebied van mobile marketing:

Beacons of iBeacons
Gemoro is ontstaan in 2006. We hadden toen het idee dat het voor gebruikers van mobiele telefoons een mooie tool was om informatie te krijgen via Bluetooth. 8 jaar later breekt de markt voor bluetooth marketing zich alsnog open dankzij de iBeacons van Apple. Beacons zijn krachtige apparaatjes die perfect samen kunnen werken met een app. Met Beacons kan zoveel en de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met bluetooth marketing komt hierbij zeker van pas.

Voicemail marketing
Voicemail marketing biedt de mogelijkheid om via een voicemail bericht de doelgroep direct te bereiken. Het is een kosteneffectief middel met een persoonlijke boodschap en stem van bijvoorbeeld de directeur van uw organisatie of een BN-er die de doelgroep aanspoort om de app te downloaden.

SMS marketing
Bij SMS marketing wordt er door middel van SMS interactie gecreëerd tussen een merk en een doelgroep. Actiematig, campagnematig of structureel, SMS marketing is een waardevolle aanvulling op uw marketingmix en is uitermate geschikt om uw app onder de aandacht te brengen.

Bluetooth marketing
Bluetooth marketing is geschikt om een marketingcampagne persoonlijk, interactief en meetbaar te maken. Het kan worden toegepast op locaties waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten of passeren. Bluetooth marketing kan verschillende soorten content aanbieden aan uw doelgroep. Het overbrengen van de boodschap verloopt snel en is altijd kosteloos. Ook een stap maken met bluetooth? Kijk eens naar onze Beacons oplossingen.

Wil je meer informatie? Neem contact op met één van onze teamleden.