Mobile Development

Gemoro Mobile Media ontwikkelt mobile oplossingen en apps die bijdragen aan een efficiënte interactie van organisaties met hun partners, doelgroepen en medewerkers. Wij geloven in mobiele media als krachtig product om mensen in beweging te krijgen. Wij geloven dat de kracht van mobiel zal stijgen en zal uitgroeien tot het meest overtuigende medium om een specifieke doelgroep op een efficiënte manier te bereiken.

‘Mobile is here and it’s here to stay’.

Een efficiënt bedrijf- en communicatieproces, minder drukwerk kosten en snellere communicatielijnen. Met mobile media is uw organisatie klaar voor de toekomst en bent u in staat om op een vernieuwende, moderne en handzame manier duurzamer te handelen.


Door de opkomst en snelle groei van mobiele media breiden de mogelijkheden van mobiele applicaties uit. Deze applicaties noemen we kortweg ‘apps’. Programmaatjes, van enkele MB’s, die men installeert op een smartphone. Met apps communiceren we met apparaten om ons heen. Zij informeren ons en stellen ons in staat om deze op afstand te beheren. In tegenstelling tot simpelweg browsen zijn apps gemaakt voor een specifieke taak of set van informatie. Apps zijn er in vele soorten en maten en zijn geschikt voor iedere organisatie, instelling of doelgroep.

Gemoro Mobile Media ontwikkelt (mobile) applicaties om uw communicatie- en / of bedrijfsproces efficiënter en succesvoller te maken.

Wij ondersteunen u met:

  • het concept
  • de technische realisatie
  • advies
  • service
  • creatie
  • het design
  • testen
  • het onderhoud

Wij ontwikkelen onder andere informatieve apps, educatieve apps, presentatie apps, sales apps en promotionele apps. Ook het ontwikkelen van locatie-gebaseerde apps, en apps die gebruik maken van Beacons behoren tot onze mogelijkheden. Dit doen we niet alleen voor telefoons en tablets die gebruik maken van Android of iOS, maar ook voor smartwatches (iWatch & Android Wear).

Kennismaken met onze oplossingen en werkwijze? Bel direct met 013-5780085 of neem contact op met één van onze mobile consultants.

38

TEVREDEN KLANTEN

140

AFGERONDE PROJECTEN

2.500.000++

DOWNLOADS GEGENEREERD